Novetats

Titan Velvet contra les taques dels més petits

Última actualización el Jueves, 05 de Marzo de 2015 18:27 Escrito por Administrator Miércoles, 11 de Febrero de 2015 14:06

TITAN VELVET: La pintura contra les taques

titan velvet de titanlux


Si tens nens a casa segur que més aviat que tard t'has trobat amb un "Gernika" en les parets. I el més probable és que t'hagis preguntat: "I ara què he de fer? ¿Tornar a pintar?". I el pitjor: "Quants dies els castigaré sense tele?".

Ja no hi ha motiu ni per a disgustos ni per càstigs perquè hi ha al mercat pintures rentables que permeten mantenir les parets com el primer dia per molt més temps. És el cas de Tità Velvet esmalt de parets a l'aigua, un nou tipus de pintura que combina tots els avantatges de la pintura plàstica i dels esmalts.Així, com passa amb la pintura plàstica, en ser l'aigua, resulta molt fàcil d'aplicar i la seva olor no molesta en absolut. No degota ni esquitxa, i pots oblidar-te de dissolvents per rentar els estris que utilitzis, perquè tots es netegen amb aigua.


Quant al que té en comú amb els esmalts, és molt i molt important: es pot rentar sense problemes perquè la seva resistència permet fregar les taques amb un drap humit sense malmetre la pintura. Taques que poden ser de tot tipus: des dels llapis i retoladors dels nens, fins maquillatge o fins i tot quetxup, cafè o coca-cola, pel que resulta també ideal per a cuines i racons d'office. Això sí, un consell: com més aviat netegis les taques, millor, ja que algunes poden deixar rastre si s'assequen.
A més, el seu acabat mat sedós la fa particularment agradable al tacte i, el millor, rendeix moltíssim! Utilitzant la mateixa quantitat de pintura que amb una pintura plàstica convencional, pots pintar molts metres més.


La seva gamma de colors és infinita ja que es pot tenyir amb la màquina tintomètrica TITAN.
En definitiva, una pintura que ajuda a la neteja ia la teva butxaca.

 

 

 

Producte novetat, el FRITERMOL

La nova pintura anomenada FRITERMOL que fa d'aïllant tèrmic a les façanes dels edificis, amb 1 cm de gruix, totalment moldejable. Es pot instal·lar tant a l'exterior com a l'interior dels edificis. Una aposta per estalvi energètic i econòmic en la calefacció o refrigeració de la Llar.

Aplicació de Fritermol