Som una empresa dedicada als serveis de pintura decorativa i industrial que neix l’any 2004 fundada per dos socis on els seus orígens en el sector inicien l’any 1971 i 1993 respectivament.

Oferim una amplia gama d’idees i solucions adaptades a les prioritats dels nostres clients. El nostre objectiu primordial es l’assessorament de les diferents possibilitats a optar i escollir l'adequada, avalant-nos amb la nostra experiència i actualitat en el mercat. Som un empresa innovadora i amb contínua formació i coneixement de les novetats dins de àmbit decoratiu.

Inicialment fem un estudi de les diferents varietats que ens ofereix l’obra a pintar segons la situació, característiques, mesures i estat dels materials; seguidament aconsellem als nostres clients quina seria la millor opció a triar.

QUÈ OFERIM

Oferim una absoluta garantia dels nostres serveis i productes, bàsicament de marques de qualitat. Disposem d’un sistema tintomètric per facilitar la feina i poder fer colors exactes ja sigui de gama industrial com decorativa. Plataforma elevadora adequada per treballs d’alçada. Tractaments anti-humitats per caperització, condensacions, etc. També utilitzem pintures a l’aigua ecològiques que produeixen el mateix efecte que les pintures tradicionals.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per sol.licitar informació, assessorament o un pressupost sense cap compromís.